Din IT samarbejdspartner!


Hos NaviNord har vi en vision om, at vi vil være vore kunders sparringspartner og ikke blot et traditionelt konsulenthus. Vi vil være det hus, hvor kunden naturligt vender tilbage til med nye opgaver. Vi vil gerne betragtes som kundens samarbejdspartner, hvor vi i samråd med kunden finder den for kunden bedste løsning. At levere god service og kvalitet til tiden for vores kunder, er en af vores mærkesager.

Vi har mulighed for at tilpasse en ny løsning i flere tempi, således at løsningen implementeres i det tempo, der passer ind i kundens hverdag – dette giver den mest smidige overgang fra det eksisterende system til den nye løsning.

Vi håndterer alle løsninger ud fra følgende model:

  • Personligt møde mellem din virksomhed og vores konsulenter, hvor vi lærer hinanden at kende og hvor vi taler om din virksomhed og dens behov
  • Er der tale om en større løsning eller system skifte, er det god skik, at vi afholder en workshop, hvor jeres nøglemedarbejdere forklarer og beskriver de udfordringer de ønsker løst
  • Et estimat udarbejdes som grundlag for en samarbejdsaftale. Dette estimat er samtidig et tilbud, hvor kunden kan komme med tilføjelser eller ændringsforslag. Det er også her vi gerne skulle have styr på misforståelser og fase inddelingerne.
  • Sammen opretter vi en styregruppe og en projekt gruppe. Styregruppen tager sig af de større økonomiske beslutninger. Projekt gruppen består af betroede medarbejdere fra virksomheden og konsulent eller konsulenter fra NaviNord – denne arbejder med det praktiske i projektet.
  • Når vi har afstemt perioden som projektet skal forløbe i og en forventet drift dato, påbegynder projekt gruppen arbejdet og der sendes løbende status til både styregruppen og projekt gruppen.

Vi står for alt det praktiske med virksomhedens øvrige IT levererandører og indformere dem om de kommende ændringer og behov.

Vi ser frem til at assistere din virksomhed med ændringer af nuværende system eller skift til nyt.