C5 Classic

Den klassiske C5 er den version, som Damgaard brødene udviklede midt i halvfemserne. Dette produkt findes i adskillige versioner, hvor den seneste er C5 2012. Systemet er blevet udviklet meget gennem årene og er kernen i mange små og mellemstore virksomheder. Selvom Microsoft har besluttet at udfase dette system, vil det være i brug i mange år fremover!

C5 er en enkelt og overskueligt system, hvor der er lavet mange tillægsløsninger til. Blot disse kan nævnes:

  • Projektstyring
  • Anlægskartotek
  • Produktion
  • Løn

C5 sælges stadig og bliver supporteret af Microsoft i hele 2017, hvorefter denne support overtages af partnerne – så selv om fremtiden ser anderledes ud for C5 Classic, så fortvivl ikke. Vi vil assistere med udviklingen af dette produkt de næste mange år.

C5 2016

Dette produkt er den nyeste version af Microsoft Dynamics C5 – faktisk er der tale om en “mini” version af NAV 2016/2017. Dvs. at hele fundamentet bag C5 2016 er NAV, men der er lavet reducerede udgaver af  skærmbillederne i forhold til den fulde NAV version.

Endvidere har C5 en funktion i varekartoteket, hvor det er muligt at typebestemme en vare som enten Lager eller Service. Dette skal sidestilles med C5 Classic to vare typer – Vare og Ydelse! C5 2016 har fået Sagsmodulet og CRM modulerne med som standard. Dette gør C5 2016 utrolig indholdsrigt i forhold til den pris systemet koster. C5 2016 kan ikke installeres på egne serveren, men skal være på en Hostet server. Udviklingsmulighederne er også begrænsede til udskifter, hvilket giver større fleksibilitet når systemet skal opdateres!

Vi hjælper gerne med grundopsætningen og import af data fra jeres tidligere system, så I kommer fint fra start. C5 2016 er et rigtig fint system, som er nemt at komme i gang med, hvis man eksempelvis er første gangs bruger og har brug for et enkelt system!