Al begyndelse er svær, men nu har vi prøvet det nogle gange og har gjort os en del erfaringer. Der er på markedet mange tilbud, hvor man kan aflevere sin C5 database og få en NAV database retur. Problemet med denne form er ofte – at der lige mangler det sidste. Hos NaviNord “vasker” vi dine data i konverterings processen – herved får du ikke forældede kunder, leverandører eller vare med til det nye system. Mange benytter også den halv automatiske proces til, at få rettet kontoplanen. Og endelig hjælper vi jer med at få bogførings opsætningen på plads i samråd med vores erfarne konsulenter. Via disse processer får I konverteret C5 classic til NAV fuldt ud, så den er klar til brug. Processen er simpel – men ikke fuld automatisk. Det får man som kunde mest ud af! Kontakt os for et uforpligtende tilbud på konvertering af jeres C5 classic. Ring 20202494 -vi sidder klar ved telefonen.

Konvertering af C5 til NAV 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *